Vizitë në kompleksin Dajti Ekspres

22 Tetor 2018, 10:00

Erjona dhe Albani gjatë një vizite në kompleksin "Dajti Ekspres", pan♪7 dhe treguan më nga afër të gjitha ambientet e këtij kompleksi dhe shërbimet që ofron, duke qenë një prej atraksioneve më të preferuara të kryeqytetit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha