Vlerat ushqyese të bulmetit , e ftuar nutricionistja Marsida Bardhi

20 Dhjetor 2019, 15:06

E ftuar në emisionin “Rreze Dielli”, nutricionistja Marsida Bardhi ka folur rreth vlerave të qumështit dhe nënprodukteve të tij, kur duhet të përdoren dhe cilat janë përfitimet konkrete që ka organizmi jonë kur i përdorim ato. Ajo sygjeron se cilat produkte të përdorim për të përfituar vlera të ndryshme ushqimore dhe tregon diferencën në cilësi të produkteve të caktuara

Programe të tjera

Shiko të gjitha