‘Vrasja e vëllait të deputetit Ndoka doli te ‘Metamorfoza’, Dervishi në Report Tv: E rëndë për Metën, flitet se e ka porositur ai

23 Qershor, 12:25

Një fakt të rëndë që përmend gazetari Dervishi, është dhe çështja që ka dalë në dosjen e fundit të ‘Metamorfoza’, ku është edhe historia e vrasjes së vëllait të ish-deputetit Arben Ndoka, Aleksandër Ndoka në 2017. Sipas gazetarit në është folur dhe nëpër media, se është e porositur nga Iliri, madje edhe shuma e lekëve. Këto janë shumë të rënda