Washington, deputetet demokrate: Për Trump, femrat janë vetëm objekte seksi

16 Korrik 2019, 13:42

Ndërsa në SHBA ka nisur gjuetia kundër emigrantëve të paligjshëm, në Nju Jork dhe Çikago, ku jeton një komunitet i fuqishëm emigrantësh, mijëra protestues kanë dalë në rrugë kundër politikës antiemigracion të presidentit amerikan.

Indinjatës së komunitetit me ngjyrë, dhe jo vetëm, i janë bashkuar dhe shumë zëra të tjerë, në përgjigje të disa mesazheve në Twitter të Donald Trump, të cilat janë cilësuar raciste.

"Para se të kritikojnë politikat e ndjekura në SHBA, ata duhet të kthehen në vendet e tyre të korruptuara dhe kriminalizuara, prej nga ku kanë ardhur”, shkruante Trump në një prej postimeve.

Për manjatin Trump, ata që kundërshtojnë politikat amerikane për emigracionin, qofshin edhe deputetë apo kongresmenë, në vend që të kritikojnë "kombin më të madh dhe më të fuqishëm në tokë” duhet të kthehen në vendet e tyre të origjinës, "qeveritë e të cilave janë një katastrofë e plotë, më e keqja që ekziston në planet "

Kategori të tjera