Xhama të thyer dhe zyra të shkatërruara, çfarë ka mbetur brenda PD pas protestës së dhunshme

8 Janar, 18:06

Selia e Partisë Demokratike është kthyer në një skenë dhune ku çdo gjë është shkatërruar nga zyra e kryetarit e deri tek zyrat e administratës. Në korridoret e saj shikohen xhama e dritare të thyera, karrige e tavolina të shkatërruara.

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha