'Zbriti' Skënderbeun nga kali, skulptori i shtatores së Prizren: S'kisha qëllim të provokoj! Heroi ka qenë edhe diplomat jo vetëm një luftëtar

2 Dhjetor 2020, 19:56

Skulptori i shtatores së Skëndërbeut në Prizren, Sinan Aliaj, në një intervistë për Report Tv, ka dejlaruar se qëllimi  i tij në ndërtimin e figurës së heroit tonë kombëtar nuk ka qenë që të provokojë reagime dhe as të tjetërsojë figurën e tij.

Kategori të tjera