Zgjidhet me 47 Vota kryetare e këshillit bashkiak Shkodër, Brisela Kadia, zgjidhen edhe tre nënkryetar

19 Gusht 2019, 12:55

Është zgjedhur me 47 Vota kryetare e këshillit bashkiak Shkodër,  Brisela Kadia, ndërsa dy vota kanë qenë të pavlefshme. Po kështu janë zgjedhur edhe tre nënkryetarët e Këshilli Bashkiak. Ata janë Arvid Osja, Tereze Brigja dhe Suada Selimaj.

Kryetarja e Re ka thënë se do të jetë e drejtë dhe e paanshme.

" Ky këshill fillon punë në një situatë të pazakonte, ku disa parti kanë lënë jashtë votuesit e tyre. Do të punojmë për të gjithë. Kjo detyrë që më është besuar do të jem e drejtë dhe e paanshme ne të drejtë të ligjit për të shërbyer për Shkodren dhe shkodranët" ka thënë ndër të tjera Kadia.

 

Kategori të tjera