Zjarr prej 10 ditësh në Kepin e Rodonit, ndërhyhet nga ajri me helikopter për shuarjen e flakëve

25 Korrik, 10:03

Prej 10 ditësh një zjarr në Kepin e Rodonit është ende aktiv, ndërsa për shuarjen e tij janë angazhuar 20 zjarrfikës, 40 ushtare dhe 1 helikopter.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha