Zjarri në Bestrovë të Vlorë, banori paralajmëron të mos rrinë pranë ferrave se ka municione, shpërthimi i tyre dëgjohet live

7 Shtator, 12:44

Zjarri në Bestrovë të Vlorës ka marrë përmasa të mëdha duke djegur bimësinë. Në zonë ka municione ku janë dëgjuar shpërthime, dhe sipas banorëve janë granata apo fishek të mbetur nga situata e trazirave në 1997. Ndërkohë që banori po fliste për mediat duke paralajmëruar që të mos rrinë pranë ferrave se ka granata e municione, dëgjohet shpërthimi live.

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha