Zotëria e thonë hapur: Policia në Shkodër evitoi një 2 prill të dytë, mund të kishte viktima

23 Dhjetor 2020, 09:56

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv vlerësime ka pasur për punën e Policisë një telefonues. Ai tha se policia evitoi një 2 prill të dytë në Shkodër disa ditë më parë gjatë një proteste të zhvilluar atje pas vrasjes së Klodjan Rashës ndërsa sqaroi se sot efektivët e policisë janë të shkolluar dhe shumë të aftë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha