1 / 12
Bujar Bishanakut, Arben Brocit, Nazmi Kryeziut dhe Besnik Cekës
2 / 12
Foto nga protesta
3 / 12
Foto nga protesta
4 / 12
Foto nga protesta
5 / 12
Foto nga protesta
6 / 12
Foto nga protesta
7 / 12
Foto nga protesta
8 / 12
Foto nga protesta
9 / 12
Foto nga protesta
10 / 12
Foto nga protesta
11 / 12
Foto nga protesta
12 / 12
Tanket e ushtrisë