1 / 4
48 bazat serbe që Kosova pretendon se Serbia i ka ndërtuar afër kufirit të saj
2 / 4
Policia e Kosovës në kufirin me Serbinë mbi fshatin Bajske
3 / 4
Komandanti gjeneralmajor Özkan Ulutaş i forcës paqeruajtëse të NATO-s në Prishtinë, Kosovë
4 / 4
Një patrullë nga Garda Kombëtare e Gjeorgjisë e ushtrisë amerikane në kufirin me Serbinë dhe Kosovën