1 / 14
Aleks dhe Dor Visha
2 / 14
Emigrantet ilegal drejt Anglisë me gomone
3 / 14
Shqiptari live në TikTok nga shtëpia e barit
4 / 14
5 / 14
Dor Vishaj dhe Kozak Braçi live në TikTok
6 / 14
7 / 14
Kozak Braçi live në TikTok me Lil Pump
8 / 14
Kozak Braçi live në TikTok me Garnit Xhakën
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14