1 / 7
Kryeministri Rama dhe kryebashkiakja e Durrësit Emiriana Sako
2 / 7
Kryeministri Rama dhe kryebashkiakja e Durrësit Emiriana Sako
3 / 7
Qendra Kulturore e Fëmijve, Durrës
4 / 7
Kryeministri Rama
5 / 7
Qendra Kulturore e Fëmijve, Durrës
6 / 7
Qendra Kulturore e Fëmijve, Durrës
7 / 7
Qendra Kulturore e Fëmijve, Durrës