1 / 4
Don Xhoni dhe mjeti i tij lukzos
2 / 4
Don Xhoni dhe mjeti i tij luksoz
3 / 4
Don Xhoni dhe mjeti i tij luksoz
4 / 4
Lamborghini ngjyrë portokalli