Shkodër, ekzekutohet në kafe Fatbardh Liçi, kunati i Lul Kullës dhe vëllai i anëtarit të Këshillit Bashkiak

Vendi ku ndodhi ngjarja

1 / 15

Tavolina ku ishte ulur viktima kur u qëllua

2 / 15

Viktima Fatbardh Lici

3 / 15

Lulzim Kulla

4 / 15

Njoftimi për vdkjen e Fatbardh Licit

5 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

6 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

7 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

8 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

9 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

10 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

11 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

12 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

13 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

14 / 15

Vendi ku ndodhi ngjarja

15 / 15