Vrasjet në Shkodër, RENEA sekuestron 4 makina të blinduara të familjeve Lici dhe Bajri, disa të shoqëruar (FOTO)

Makinat e sekustruara

1 / 3

Makinat e sekustruara

2 / 3

Makinat e sekustruara

3 / 3