FOTOT e aksionit të RENEA-s, kontrollet në apartamente e banesa dhe ndalimi i 4 të 'fortëve' në Shkodër

RENEA ndalon një prej të 'fortëve' në Shkodër

1 / 19

Forcat RENA me snajper gjatë aksionit në Shkodër

2 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

3 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

4 / 19

RENEA ndalon një prej të 'fortëve' në Shkodër

5 / 19

Forcat RENA me snajper gjatë aksionit në Shkodër

6 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

7 / 19

Një pistoletë e sekuestruar gjatë aksionit në Shkodër

8 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

9 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

10 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

11 / 19

RENEA duke shoqëruar dy të ndaluarit në Shkodër

12 / 19

RENEA duke shoqëruar dy të ndaluarit në Shkodër

13 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

14 / 19

Forcat RENA gjatë aksionit në Shkodër

15 / 19

Makina të blinduara të sekuestruar gjatë aksionit të RENEA-s në SHkodër

16 / 19

Makina të blinduara të sekuestruar gjatë aksionit të RENEA-s në SHkodër

17 / 19

Makina të blinduara të sekuestruar gjatë aksionit të RENEA-s në SHkodër

18 / 19

Makina të blinduara të sekuestruar gjatë aksionit të RENEA-s në SHkodër

19 / 19