'Shenjat e gjakut dhe të plumbave', RENEA mësyn për të kapur të 'fortët' në Lushnje, plagoset i zoti i shtëpisë (FOTO)

Shenjat e gjakut te dhoma ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

1 / 12

Shenja e plumbit te dhoma ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

2 / 12

Shenja e plumbit te shtëpia ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

3 / 12

Shenja e plumbit te xhami i shtëpisë ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

4 / 12

Shtëpia ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

5 / 12

Shenja e plumbit te xhami i shtëpisë ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

6 / 12

Shenja e plumbit te muri i shtëpisë ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

7 / 12

Shtëpia ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

8 / 12

Shenja e plumbit te muri i shtëpisë ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

9 / 12

Shtëpia ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

10 / 12

Shenjat e gjakut te dhoma ku RENEA plagosi të moshuarin në Lushnjee

11 / 12

Laert Haxhiu personi të cilin po kërkonte të kapte RENEA

12 / 12