1 / 8
Sendet e sekuestruara te apartamenti i 2 amerikanëve në Tiranë
2 / 8
Sendet e sekuestruara te apartamenti i 2 amerikanëve në Tiranë
3 / 8
Sendet e sekuestruara te apartamenti i 2 amerikanëve në Tiranë
4 / 8
Sendet e sekuestruara te apartamenti i 2 amerikanëve në Tiranë
5 / 8
Policia te apartamenti i 2 amerikanëve në Tiranë
6 / 8
Pasaporta e një prej amerikanëve të kapur në SHqipëri
7 / 8
Pasaporta e një prej amerikanëve të kapur në SHqipëri
8 / 8
Drejtori i Policisë Kriminale Eduart Merkaj dhe prokurori Besnik Muçi