E RËNDË/ Atentat në zonën e ish-Bllokut, një i vdekur dhe dy të plagosur

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

1 / 13

Trupi i viktimës nxirret nga lokali

2 / 13

Trupi i viktimës nxirret nga lokali

3 / 13

I plagosuri Ervis Martinaj

4 / 13

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

5 / 13

Drejtues të policisë pranë lokalit ku ndodhi përplasja me armë

6 / 13

Forcat e policisë pranë lokalit ku ndodhi përplasja me armë

7 / 13

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

8 / 13

Forcat e policisë pranë lokalit ku ndodhi përplasja me armë

9 / 13

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

10 / 13

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

11 / 13

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

12 / 13

Zona ku ndodhet lokali ku ndodhi përplasja me armë në ish-Bllok

13 / 13