I shtrirë në krevat dhe pa rroba, ja si u arrestua Stresi mbrëmë në një hotel në Tiranë (FOTO)

Momenti i arrestimit të Stresit mbrëmë në një hotel në Tiranë

1 / 8

Shoqërimi i Stresit nga policia

2 / 8

Pistoleta që ju gjet me vete Stresit

3 / 8

Droga që ju gjet me vete Stresit

4 / 8

Momenti i arrestimit të Stresit mbrëmë në një hotel në Tiranë

5 / 8

Shoqërimi i Stresit nga policia

6 / 8

Shoqërimi i Stresit nga policia

7 / 8

Stresi më një vajzë duke pozuar me armë

8 / 8