Qëlloi me armë policinë në Gjirokasër/ Ja FOTOT e autorit dhe shenjat e plumbave te makina e policisë

Konstantinos Kacifas, autori i sulmit me automatik ndaj policisë në Girokastër

1 / 17

Shenjat e plumbave te makina e policisë

2 / 17

Konstantinos Kacifas, autori i sulmit me automatik ndaj policisë në Girokastër

3 / 17

Shenjat e plumbave te makina e policisë

4 / 17

Konstantinos Kacifas, autori i sulmit me automatik ndaj policisë në Girokastër

5 / 17

Vendi ku ndodhi ngjarja

6 / 17

Konstantinos Kacifas, autori i sulmit me automatik ndaj policisë në Girokastër

7 / 17

Konstantinos Kacifas foto me paramilitarë grekë

8 / 17

Vendi ku ndodhi ngjarja

9 / 17

Flamuri i Greqisë me mbishkrimin 'Veriu i Epirit është tokë greke', i vendosur në Bularat në 2017

10 / 17

Vendi i ngjarjes

11 / 17

Konstantinos Kacifas, autori i sulmit me automatik ndaj policisë në Girokastër

12 / 17

Vendi ku ndodhi ngjarja

13 / 17

Helikopteri i policisë duke patrulluar zonën

14 / 17

Konstantinos Kacifas, autori i sulmit me automatik ndaj policisë në Girokastër

15 / 17

Vendi ku ndodhi ngjarja

16 / 17

Vendi ku ndodhi ngjarja

17 / 17