REPORT TV siguron pamjet ekskluzive të ekstremistit grek që qëlloi mbi policinë

Arma e modifikuar e ekstremistit

1 / 9

Ekstremisti i veshur me uniformë ushtarake

2 / 9

Flamujt e paprekur nga Policia

3 / 9

Ekstremisti i veshur me uniformë ushtarake dhe qëllon ndaj patrullës

4 / 9

Ekstremisti i veshur me uniformë ushtarake lëviz ndaj Policisë

5 / 9

Panik mes banorve

6 / 9

Ekstremisti i veshur me uniformë ushtarake lëviz ndaj Policisë

7 / 9

Panik mes banorve

8 / 9

Patrulla e Policisë stacionuar në fshat

9 / 9