Trupi i Kaçifas mbërrin në shtëpi, e ëma qan para arkivolit

Trupi i Kaçifas mbërrin në shtëpi

1 / 10

Makina arkivol që transporton trupin e Kacifas

2 / 10

Trupi i Konstantinos Kacifas i veshur me ushtarake dhe flamur grek

3 / 10

Trupi i Konstantinos Kacifas i veshur me ushtarake dhe flamur grek

4 / 10

Trupi i Kaçifas mbërrin në shtëpi

5 / 10

Trupi i Kaçifas mbërrin në shtëpi

6 / 10

E ëma

7 / 10

Postime në Facebook për Kacifas

8 / 10

Banorët e Bularatit në momentin e pritjes së trupit

9 / 10

Banorët e Bularatit në momentin e pritjes së trupit

10 / 10