'Konstandin ti jeton, na udhëheq dhe na prin', nacionalistët këndojnë himnin grek dhe atë të Vorio Epirit në Bularat (FOTO)

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

1 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

2 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

3 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

4 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

5 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

6 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

7 / 8

Nacionalistët grek me parulla duke kënduar himnin grek dhe atë të Vorio Epirit sot në Bularat

8 / 8