Shkëlqimi dhe tragjedia e piktores së madhe arvanitase Eleni Bukura

E deshperuara Pikturë e Eleni Bukura Altamura-s

1 / 7

Ish bashkëshorti i Eleni Bukuras-Francesco Severio Altamura

2 / 7

Janis Altamura autoportret

3 / 7

Pamje e detit -pikturë e Janis Altamura

4 / 7

Autoportret Eleni Bukura Altamura

5 / 7

E dëshpëruara Pikturë e Eleni Bukura Altamura-s

6 / 7

Flota luftarake e Patrës, pikturë e Janis Altamura-s

7 / 7