Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda Donika Prela kalon Vettingun (FOTO)

Donika Prela sot para seancës në KPK

1 / 7

Donika Prela sot pas seancës në KPK

2 / 7

Donika Prela sot para seancës në KPK

3 / 7

Donika Prela sot gjatë seancës në KPK

4 / 7

Donika Prela në një seancë gjyqësore

5 / 7

Donika Prela dhe Arta Marku

6 / 7

Donika Prela

7 / 7