Skuadra e përbashkët Italo - Shqiptare godet 4 banda të trafikut të drogës (FOTO nga operacioni)

Antarët e një prej bandave duke u survejuar nga policia

1 / 12

Droga e sekuestruar bandave

2 / 12

Policia italiane vëzhgim gjatë aksionit

3 / 12

Droga e sekuestruar bandave

4 / 12

Droga e sekuestruar bandave

5 / 12

Euro të sekuestruara bandave

6 / 12

Arrestimet e anëtarëve të bandave

7 / 12

Arrestimet e anëtarëve të bandave

8 / 12

Arrestimet e anëtarëve të bandave

9 / 12

Arrestimet e anëtarëve të bandave

10 / 12

Arrestimet e anëtarëve të bandave

11 / 12

Video konferenca e policisë, prokurorisë shqiptare dhe antimafias italiane

12 / 12