Florenc Hoxha dhe protestuesit e arrestuar dalin para Gjykatës Penale të Tiranës(FOTO)

Protestuesit e 16 shkurtit para Gjykatës Penale të Tiranës

1 / 9

Florenc Hoxha para gjykatës ( Ish-drejtor i Policisë Bashkiake në kohën kur kryetar ishte Basha )

2 / 9

Protestuesit e 16 shkurtit para Gjykatës Penale të Tiranës

3 / 9

Të afërm të protestuesve të arrestuar para Gjykatës Penale të Tiranës

4 / 9

Të afërm të protestuesve të arrestuar para Gjykatës Penale të Tiranës

5 / 9

Të afërm të protestuesve të arrestuar para Gjykatës Penale të Tiranës

6 / 9

Masat e policisë te Gjykata Penale e Tiranës

7 / 9

Masat e policisë te Gjykata Penale e Tiranës

8 / 9

Lista e protestuesve të arrestuar

9 / 9