Jepnin lekë me fajde, policia i arreston dhe ju sekuestron makina e para ( FOTO )

Paratë që iu sekuestruan të arrestuarve në Shkodër

1 / 11

Paratë që iu sekuestruan të arrestuarve në Shkodër

2 / 11

Makinat që iu sekuestruan të arrestuarve në Shkodër

3 / 11

Aksioni i policisë në Shkodër

4 / 11

Makinat që iu sekuestruan të arrestuarve në Shkodër

5 / 11

Aksioni i policisë në Shkodër

6 / 11

Makinat që iu sekuestruan të arrestuarve në Shkodër

7 / 11

Aksioni i policisë në Shkodër

8 / 11

Aksioni i policisë në Shkodër

9 / 11

Aksioni i policisë në Shkodër

10 / 11

Aksioni i policisë në Shkodër

11 / 11