Arrestohen Gaçaj dhe Duka Grupi kriminal i drogës do bënte atentat në Tiranë

BMW 7 e blinduar me targa ruse dhe i arrestuari Elvis Gaçaj

1 / 5

Makina BMW 7 e blinduar me targa ruse

2 / 5

Elvis Gacaj

3 / 5

Makina BMW7

4 / 5

Arma e sekuestruar

5 / 5