Ceremonia e kremtimit të pavarësisë së SHBA

Lulzim Basha me Besnik Mustafaj

1 / 13

Ilir Meta dhe Gramoz Ruçi

2 / 13

Leyla Moses-Ones e ngarkuara me punë në ambasadën e SHBA

3 / 13

Presidenti Meta dhe Leyla Moses-Ones e ngarkuara me punë në ambasadën e SHBA

4 / 13

Presidenti Meta dhe Leyla Moses-Ones e ngarkuara me punë në ambasadën e SHBA

5 / 13

Presidenti Meta dhe Leyla Moses-Ones e ngarkuara me punë në ambasadën e SHBA

6 / 13

Presidenti Meta dhe kreu i Kuvendit Ruçi

7 / 13

Monika Kryemadhi

8 / 13

Foto nga ceremonia

9 / 13

Foto nga ceremonia

10 / 13

Elisa Spiropali dhe Leyla Moses-Ones e ngarkuara me punë në ambasadën e SHBA

11 / 13

Monika Kryemadhi

12 / 13

Kryebashkiaku Veliaj gjatë aktivitetit

13 / 13