Protsta te 'Astiri', qëllohet me gurë makina e policisë dhe thyhet xhami i ambulancës (FOTO)

Momenti i Incidentit

1 / 8

Shenja e goditjes te ambulanca

2 / 8

Momente nga protesta te Astiri

3 / 8

Shenja e goditjes te ambulanca

4 / 8

Gurët që mbanin pranë protestuesit

5 / 8

Furgoni i policisë te Astiri

6 / 8

Policia monitoron nga larg protestën te Astriri

7 / 8

Policia monitoron nga larg protestën te Astriri

8 / 8