I riu kërkon drejtësi nga karroca me rrota

Klodian Burgu para aksidentit

1 / 7

Motori me të cilën udhëtonte Klodian Burgu dhe që u aksidentua

2 / 7

Makina tip Audi që aksidentoi Klodian Burgun

3 / 7

Klodian Burgu me të atin intervistë për Report TV

4 / 7

Klodian Burgu me të atin ,këmba e djathtë e dëmtuar

5 / 7

Klodian Burgu

6 / 7

Kërkesë-ankesa drejtuar prokurores së Përgjithshme Arta Markut për prokuroren Suela Salavaci

7 / 7