Legjenda Janaq Paço, ja si i bënë presion që t’i thyente nudot fantastike

Vepra të Janaq Paços

1 / 10

Veprër e Janaq Paços

2 / 10

Veprër e Janaq Paços

3 / 10

Veprër e Janaq Paços

4 / 10

Janaq Paço dhe puna në studio gjatë viteve 1960

5 / 10

Veprër e Janaq Paços

6 / 10

Veprër e Janaq Paços

7 / 10

Në studion e Veprër e Janaq Paços

8 / 10

Nudot e thyera të Janaq Paços

9 / 10

Nudot e thyera të Janaq Paços

10 / 10