Foto nga aksidenti me pasojë vdekje në tunelin Tiranë-Elbasan , vdes vëllai i deputetes Blerina Gjylametit

Makina e aksidentuar

1 / 11

Makina e aksidentuar

2 / 11

Viktima Elton Macolli

3 / 11

Makina e aksidentuar

4 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

5 / 11

Makina e aksidentuar

6 / 11

Viktima Elton Macolli

7 / 11

Djathtas, viktima Elton Macolli

8 / 11

Viktima Elton Macolli

9 / 11

Viktima Elton Macolli

10 / 11

Viktima Elton Macolli dhe e motra deputetja Blerina Gjylameti

11 / 11