Nata e dytë e Festivalit të 11-të në Bunk’art 1 (FOTO)

Nata e dytë e Festivalit të 11-të në Bunk’art 1

1 / 13

Justina Aliaj dhe Marsela Çibukaj

2 / 13

Bashkim Alibali

3 / 13

Justina Aliaj

4 / 13

Olen Çezari dhe Marsela Çibukaj

5 / 13

Ideatori dhe organizatori i festivalit, gazetari Carlo Bollino

6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13

Marsela Çbukaj dhe Bujar Kapexhiu

10 / 13

Foto nga nata e dytë e Festivalit të 11-të në Bunk’art 1

11 / 13

Foto nga nata e dytë e Festivalit të 11-të në Bunk’art 1

12 / 13

Foto nga nata e dytë e Festivalit të 11-të në Bunk’art 1

13 / 13