Ulet numri i viktimave dhe të shëruarve në 24 orët e fundit në Itali, rriten të infektuarit (GRAFIKET)

Shifrat në total

1 / 4

Rastet e reja pozitive me COVID 19

2 / 4

Situata e përgjithshme

3 / 4

Tendenca e epidemisë në ITALI

4 / 4