Foto nga Kodër Krastë dhe të snajperit ushtarak me të cilin u qëllua Ardjan Çapja

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

1 / 12

Snajperi ushtarak i djegur brenda në makinë

2 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

3 / 12

Snajperi ushtarak i djegur brenda në makinë

4 / 12

Makina e djegur e përdorur nga autorët

5 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

6 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

7 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

8 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

9 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

10 / 12

Kodër Krasta, vendi ku u qëllua Ardian Çapja

11 / 12

Ardian Çapja

12 / 12