Ndahet nga jeta nëna e kryeministrit, Rama: Ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë, prehu në paqe mam

Aneta Rama

1 / 10

Aneta Rama

2 / 10

Aneta Rama me Zahon, djalin e vogël të kryeministrit Rama

3 / 10

Aneta Rama me Zahon, djalin e vogël të kryeministrit Rama

4 / 10

Aneta Rama me familjen

5 / 10

Aneta Rama me Olsi Rama dhe Greg Rama

6 / 10

Aneta Rama me kryeministrin Rama

7 / 10

Aneta Rama me kryeministrin Rama

8 / 10

Aneta Rama me kryeministrin Rama dhe Linda Rama

9 / 10

Aneta Rama me kryeministrin Rama dhe Linda Rama

10 / 10