FOTO nga arsenali i Lefter Zhidrus brenda shtëpisë pas ekzekutimit dhe trupi i tij i pajetë

Arma tip AK 47 (Kallashnikov) dhe me rreth të kuq këmba e Lefter Zhidru

1 / 9

Çanta e mbushur me tritol me fitil ndezës

2 / 9

Pjesë nga arsenali i armatimit të Lefter Zhidru (Kallëpë e tritolit)

3 / 9

Trupi i pajetë i Lefter Zhidru

4 / 9

Arma tip AK 47 (Kallashnikov)

5 / 9

Pjesë nga arsenali i armatimit të Lefter Zhidru (Kallëpë e tritolit)

6 / 9

Bombola e gazit

7 / 9

Bombola e gazit dhe çanta me fitilin ndezës

8 / 9

Pjesë nga arsenali i armatimit të Lefter Zhidru (Kallëpë e tritolit)

9 / 9