'88 Dritëhije dhe ngjyra', prezantohet për herë të parë ekspozita e piktorit Sali Shijaku!

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12

Sali Shijaku

10 / 12

Edi Rama

11 / 12
12 / 12