Momentet e mësymjes së policisë në shtëpinë e Ardian Capjes, sekuestrohet një automatik dhe radio policie (FOTO)

1 / 12

Radiot e policisë të sekuestruara

2 / 12

Aksioni i policisë te banesa e Ardjan Çapjas

3 / 12

Automatiku i sekuestruar

4 / 12
5 / 12

Automatiku dhe radiot e policisë

6 / 12

Aksioni i policisë te banesa e Ardjan Çapjas

7 / 12

Aksioni i policisë te banesa e Ardjan Çapjas

8 / 12

Radiot e policisë të sekuestruara

9 / 12

Aksioni i policisë te banesa e Ardjan Çapjas

10 / 12

Ardjan Çapja

11 / 12

Ardjan Çapja

12 / 12