‘Defender 21’, nis nga Durrësi stërvitja më e madhe ushtarake! (FOTO)

1 / 49
2 / 49
3 / 49
4 / 49
5 / 49
6 / 49
7 / 49
8 / 49
9 / 49
10 / 49
11 / 49
12 / 49
13 / 49
14 / 49
15 / 49
16 / 49
17 / 49

Anija bregdetare

18 / 49
19 / 49
20 / 49
21 / 49
22 / 49
23 / 49
24 / 49

Foto nga eventi

25 / 49

Edi Rama

26 / 49

Presidenti Meta

27 / 49

Yuri Kim

28 / 49

Gramoz Ruci

29 / 49
30 / 49

Edi Rama

31 / 49
32 / 49

Niko Peleshi

33 / 49

Gjenerali Tod Wolters,

34 / 49

Gjenerali Tod Wolters,

35 / 49

Trupat ushtarak

36 / 49

Foto nga eventi

37 / 49

Edi Rama , Ilir Meta, Yuri Kim

38 / 49

Foto nga eventi

39 / 49
40 / 49

Edi Rama dhe Ilir Meta

41 / 49

Edi Rama , Ilir Meta, Yuri Kim

42 / 49

Foto nga eventi

43 / 49

Presidenti Meta

44 / 49

Trupat ushtarak

45 / 49

Trupat ushtarak

46 / 49
47 / 49

Trupat ushtarak

48 / 49

Trupat ushtarak

49 / 49