Integrimi në BE, Rama takime në Bruksel me Borrell dhe Varhelyi (FOTO)

Edi Rama dhe Oliver Varhelyi

1 / 5

Edi Rama dhe Miroslav Lajçak

2 / 5

Joseph Borrell dhe Edi Rama

3 / 5

Liderët e Ballaknit në Bruksel

4 / 5

Edi Rama sot në Bruksel

5 / 5