Policia operacion blic në Vlorë për ndalimin e lojërave të fatit dhe kapjen e personave me precedent penal!

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

1 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

2 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

3 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

4 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

5 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

6 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

7 / 8

Lojerat e fatit te konfiskuara nga policia e Vlores

8 / 8