Rama mbërrin në Shkup, i shoqëruar nga Vuçiç dhe Zaev! Ja momentet pikante me misër të pjekur dhe fanellën e Juventusit

Edi Rama, Aleksander Vucic dhe Zoran Zaev

1 / 10

Edi Rama, Aleksander Vucic dhe Zoran Zaev

2 / 10

Edi Rama, Aleksander Vucic dhe Zoran Zaev

3 / 10

Edi Rama, Aleksander Vucic dhe Zoran Zaev

4 / 10

Zoran Zaev

5 / 10

Edi Rama, Aleksander Vucic dhe Zoran Zaev

6 / 10

Edi Rama

7 / 10

Edi Rama

8 / 10

Edi Rama

9 / 10

Edi Rama

10 / 10