Makina me shpejtësi del nga rruga dhe përplaset me murin, humbin jetën 2 të rinj në aksin Shkodër-Velipojë!

Foto nga vendi i ngjarjes

1 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

2 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

3 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

4 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

5 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

6 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

7 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

8 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

9 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

10 / 11

Foto nga vendi i ngjarjes

11 / 11