Vrau ish-gruan, Report Tv zbardh vendimin e Gjykatës për ndryshimin e masës së sigurisë së Elton Metajt

Kërkesa e prokurorisë për pushimin e çeshtjes dhe caktimin e masës mjekësore

1 / 11

Kerkesa e prokurorise

2 / 11

Kërkesa e avokatit për verifikimin mjekësor

3 / 11

Akt ekspertimi psikiatrik

4 / 11

Vendimi mjekesorë i psikiatërve

5 / 11

Akt ekspertimi psikiatrik në burg

6 / 11

Vendimi i gjykates

7 / 11

Vendimi i gjykates

8 / 11

Vendimi i gjykates

9 / 11

Vendimi i gjykates

10 / 11

Vendimi i gjykates

11 / 11